ημιαπασχόληση για έξτρα εισόδημα από το σπίτι μέσω ίντερνετ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Bitcoin, επιπλέον εισόδημα από το ίντερνετ




Bitcoin, Εργασια απο το σπιτι μεσω ιντερνετ


Πωσ να βγαλω λεφτα γρηγορα μέσω ίντερνετ,είναι κάτι που απασχολεί τελευταία όλο και περισσότερο κόσμο.


Προσοχή: Αυτός ο οδηγός είναι για τελείως αρχάριους, που μόλις μπαίνουν στον κόσμο του ίντερνετ και μαθαίνουν πώς να βγάζουν λεφτά χωρείς να ξοδέψουν ούτε 1 ευρώ.

Μία καλή και εύκολη μέθοδος για να βγάλετε λεφτά είναι το Uploading files. απασχόληση ή ημιαπασχόληση από το σπίτι


Υπάρχει μία μέθοδος που χρησιμοποιώ και βγάζω εύκολο χρήμα στο ίντερνετ, και φυσικά
γρήγορα,απλά για να δούμε λεφτά γρήγορα θα πρέπει πρώτα να κάνουμε κάτι,αν μόνο διαβάζουμε και ψάχνουμε στο ίντερνετ για μεθόδους σχετικά για το πώς να βγάζω λεφτά γρήγορα και μετά πάμε για ύπνο τότε καλύτερα να ξεχάσουμε το χρήμα μέσω ίντερνετ.
Ξόρκια για χρήματα δεν υπάρχουν, γιαυτό θα κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, η οποίες θα μας φέρνουν άμεσα λεφτά, στην αρχή θα είναι λίγα, αργότερα θα τα πολλαπλασιάσουμε, θα σας εξηγήσω το πώς παρακάτω,ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα.

Καταρχάς τα λεφτά που θα βγάζουμε είναι Bitcoins, είναι ψηφιακό νόμισμα και δημιουργήθηκε από το ψευδώνυμο ή ομάδα Satoshi Nakamoto, και όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά.

Η αξία ενός Bitcoin αλλάζει συνεχώς, τη στιγμή που γράφεται το άρθρο η αξία ενός Bitcoin είναι 1 BTC=380 USD μπορείτε να δείτε ζωντανά εδώ  ,το νοέμβρη του 2013 η αξία του ήταν 1 BTC=1.209 USD.

Καταρχάς για να ξεκινήσουμε να βγάζουμε Bitcoins θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουμε  Bitcoin Wallet εδώ,για να μπορούμε να κάνουμε ανάληψη θα πρέπει να τα αλλάξουμε σε ότι νόμισμα θέλουμε εδώ ή εδώ ύστερα τα μεταφέρουμε στο PayPal account ή σε κάποια άλλη υπηρεσία, και από εκεί τα μεταφέρουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το PayPal, είναι η πιο διαδεδομένη online υπηρεσία λειτουργεί σαν μεσάζοντας, το συνδέουμε με τον τραπεζικό μας λογαριασμό και έτσι κάνουμε συναλλαγές.

Και τώρα που πάμε στο ψητό, πως να βγάλω λεφτά γρήγορα και εύκολα ξοδεύοντας όσες ώρες θέλετε καθημερινά, όσες περισσότερες ώρες ξοδέψετε τόσα περισσότερα Satoshi θα κερδίσετε.

Στο ίντερνετ έχει πολλά site που πληρώνουν για να βλέπετε διαφημίσεις, και αν έχετε ασχοληθεί σίγουρα θα παρατηρήσατε ότι για κάθε διαφήμιση περιμένετε 30-60 δευτερόλεπτα για να πληρωθείτε 0,005-0,01 cents του δολαρίου, και εκτός από αυτό οι διαφημίσεις που βλέπετε είναι περιορισμένες καθημερινά, οπότε και να θέλετε δεν μπορείτε να βγάλετε περισσότερα από 5-10 cents τη μέρα, γελοίο έτσι: βέβαια μερικά site έχουν και σύστημα referrals, δηλαδή να ενοικιάζετε άτομα για περιορισμένο χρονικό διάστημα αφού πληρώσατε κάποια λεφτά τα οποία για κάθε διαφήμιση που βλέπουν πληρώνεστε κάποια χρήματα, και όταν λήξουν θα πρέπει να σας φέρουν περισσότερα λεφτά από όσα πληρώσατε για να τους ενοικιάσετε, το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν είναι ενεργοί, με αποτέλεσμα να δίνετε περισσότερα λεφτά και να παίρνετε λιγότερα.

Η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι κάτι απλό σαν τα ptc sites, μόνο που στην περίπτωσή μου μπαίνω σε κάτι ιστοσελίδες και το μόνο που κάνω είναι να συμπληρώνω captcha και να παίρνω λεφτά για την ακρίβεια Satoshi, τα Satoshi είναι όπως τα λεπτά του ευρώ, και τα 100.000.000 Satoshi ισοδυναμούν με 1 Bitcoin.
Για να γίνει κατανοητό παρακάτω θα δείτε βήμα βήμα οδηγό σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.


Πρώτο βήμα: κάνουμε εγγραφή στο online wallet blockchain, είναι πολύ εύκολο, το μόνο που θέλει είναι ένα email και έναν κωδικό.

Δεύτερο βήμα: Μόλις κάνετε την εγγραφή θα αντιγράψετε το Bitcoin Address που θα δείτε μπροστά σας, παράδειγμα η παρακάτω εικόνα:

                                  Προσοχή, ο καθένας έχει διαφορετικό Bitcoin Address


Τρίτο βήμα: Κάνετε επικόλληση το Bitcoin Address στης ιστοσελίδες που σας πληρώνουν για να συμπληρώνετε τα captcha:  Παράδειγμα η παρακάτω εικόνα:




                 Παρακάτω είναι κορυφαίες ιστοσελίδες που πληρώνουν κάθε 5-1440 λεπτά από 250-15000 Satoshi


         1. freebitcoin HOT 

            2. Moonbitcoin HOT 

      3. Bitvisitor HOT

Εδώ είναι η λίστα με τα καλύτερα faucet sites





                                                             





Μερικές ιστοσελίδες θέλουν ψάξιμο ή να περιμένουμε 30 δευτερόλεπτα για να πατίσουμε τι λέξη GET REWARD ή CLAIM 

Βάζετε το Wallet Address και ξεκινάτε να περνάτε τα captcha από όλες τις ιστοσελίδες και μόλις μαζέψετε το ποσό που έχετε καθορίσει, μεταφέρετε στο Blockchain Account.

Μέσω όρο την ώρα μπορείτε να κάνετε 70.000 Satoshi.

Διαβάστε επίσης το Βγάλτε δωρεάν χρυσό με το Bitgold


4 σχόλια:

  1. Γεια σας, πρέπει επιπλέον χρήματα; Θα ήθελα να συστήσω ClixSense. Δωρεάν συμμετοχή..

    http://www.clixsense.com/?8172285

    http://areyousearchextramoney.blogspot.cz/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, πρέπει επιπλέον χρήματα; Θα ήθελα να συστήσω ClixSense. Δωρεάν συμμετοχή..

    http://www.clixsense.com/?8172285

    http://areyousearchextramoney.blogspot.cz/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας,

    Η κ. Lisa Bud (Spadeoption) δανειστής ιδιωτικών δανείων προσφέρει δάνεια με ετήσιο επιτόκιο 2% και εντός πιστωτικού ορίου ύψους $ 10.000,00 έως $ 500.000,00 και € 10.000,00 έως € 500.000,00.
    Τα εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα δάνεια, τα δάνεια σπουδαστών, τα δάνεια νοικοκυριών, τα συμμορφούμενα δάνεια, τα συμβατικά δάνεια, τα μη συμμορφούμενα δάνεια, τα στενά δάνεια είναι όλα διαθέσιμα.
    Εγγυόμαστε την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με το ευέλικτο πιστωτικό μας πακέτο, μπορούμε να επεξεργαστούμε πιστώσεις και να μεταφέρουμε χρήματα στους δανειολήπτες εντός 2 ημερών. Δουλεύουμε σε σαφείς και κατανοητές συνθήκες και παρέχουμε όλα τα είδη δανείων σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ιδιωτικές εταιρείες και επενδυτές ακινήτων.

     Απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε μας email.

    Πλήρες όνομα:
    Η ηλικία σου:
    Φύλο:
    Οικογενειακή κατάσταση:
    Διεύθυνση:
    Η πόλη σου:
    Η πολιτεία σας:
    Η χώρα σου:
    Ταχυδρομικός κώδικας:
    Τηλέφωνο:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    Σκοπός δανεισμού χρημάτων:
    Ποσο δανειου:
    Περίοδος δανείου:
    Κατοχή:
    Μηνιαίο εισόδημα:

    Email: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

    Τις καλύτερες ευχές,
    Κυρία Lisa Bud.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκα πρόσφατα ένα site όπου συμπληρώνεις σύντομες έρευνες αγοράς. Το καλύτερο όμως είναι ότι σου δίνουν 25$ για κάθε άτομο που προτείνεις να εγγραφεί. Μπορείς να ζητήσεις τα χρήματά σου από τα 15$ μέσω paypal, οπότε και με ένα άτομο μπορείς να ζητήσεις να πληρωθείς τα 25$. Σίγουρα δεν είναι για βασικό εισόδημα αλλά σκεφτείτε το! Αν όλοι λέγαμε ναι σε αυτό χωρίς 2η σκέψη, τότε και αυτός που προτείνει βγάζει εύκολα 25$ ανά άτομο αλλά και αυτός που εγγράφεται έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήματα κάνοντας το ίδιο! Ελπίζω να βοήθησα!
    https://paidviewpoint.com/?r=sunday

    ΑπάντησηΔιαγραφή